Success For Men Traject

img

Omschrijving:

Het SFM Traject is bedoeld voor de man die klaar is om een volledige transformatie te doorlopen. Dit is gericht op zowel innerlijk als op het uiterlijk. De man die zich bereid voelt en ervoor klaar staat om deze enorme verandering te ondergaan, is voor dit traject een goede match.

 

Met andere woorden: een totale make-over, een verbeterde jij, een frisse start met nieuwe doelen aan de horizon. Gedurende het traject is dit al gauw merkbaar. En bij het afsluiten zal je versteld staan over de toename van jouw daadkracht, uitstraling, aantrekkingskracht en succes in alle opzichten.

Ons succespakket heeft meerdere mannen in hun leven naar nieuwe hoogtes gebracht. Denk aan veranderingen in het “volledig fysiek into shape komen”, “het behalen van succes in carrière of liefde(s)”, “het succesvol presenteren van jezelf en trots op jezelf zijn”. Dit pakket combineert al onze diensten in een compleet succespakket waarin jouw persoon centraal staat. Voel je voor het leven herboren als de man die je behoort te zijn.

 

 

Het SFM Traject:

Een op maat gemaakt traject aan de hand van jouw persoonlijke situatie, levensfase, doelstellingen en wensen om je te ontwikkelen als de ultieme man die je behoort te zijn.
Dit traject wordt gezamenlijk opgezet, waarbij jij de uitdaging met SFM aangaat. In dit traject zal zelfvertrouwen, styling en succes met vrouwen ook centraal staan.
Het SFM Traject is samengevat het ultieme pakket bestaande uit alle kwaliteiten die Success For Men in huis heeft en verzorgd.

 

 

Wat je mag verwachten. 

De benodigde aantal uren (Personal) Coaching waarin zowel theorie als praktijk aan bod komen. De transformatie zal plaatsvinden op zowel het innerlijk alswel op het uiterlijk. Centraal in deze coaching sessies staan de geplande doelstellingen en veranderingen die je gedurende het gehele traject zult ondergaan. (In sommige gevallen zul je bij binnenkomst worden vastgelegd op camera tot aan de dag dat je het traject afrond, om jou achteraf, in vertrouwen het verschil in verloop te kunnen tonen). Je zult een wereld van verschil ervaren waarin je kunt rekenen op onze expertise en professionaliteit om dit tot een succesvol resultaat te brengen.

 

Deelnemen aan dit project.

Je kunt deelnemen aan dit traject door een persoonlijk consult af te nemen bij Maikel of Guiseppe.