Succesformule

img

SFM Succesformule en jezelf vormen tot de man die je hoort te zijn

Relaties met mensen zijn de belangrijkste onderdelen in het leven van een man en voeren bij SFM dan ook de boventoon in de menselijke ontwikkeling daarvan. Verschillende relatievormen zullen wij in kaart brengen.

Om te beginnen een liefdesrelatie als uitgangspunt. Indien een man daarin alle kaarten uit handen geeft, zal hij nooit eeen succesvolle leifdesrelatie behalen. In deze vorm van een relatie is het namelijk essentieel van belang dat mannen zo nu en dan het heft in eigen hand durven te nemen. Onze succesformule is in deze direct herkenbaar en toepasbaar voor elke man.
Daar waar het gaat om gevoelens en angsten kunnen mannen echter ook tegen obstakels aanlopen in zakelijke en/of  overige privé relaties. Een liefdesrelatie speelt ook dan weer als voorbeeld een grote rol in het maken van de juiste beslissingen en keuzes met betrekking tot het aanwenden van je eigen persoonlijk succes.
Daarom is de beste investering, de investering in jezelf en het succes wat je hiermee als persoon kunt bewerkstelligen. Hierbij zal de controle over je eigen succes altijd hand in hand moeten gaan met een bepaalde dosis zelfvertrouwen en discipline.

 

Hoe werkt de SFM Succesformule

Het principe is als volgt.
Het aanboren van de zelfmotivatie, zelfinzicht, zelfreflectie, zelfcontrole en zelfdiscipline door middel van coaching. Werken aan het overwinnen van angsten om zelfvertrouwen op te bouwen (voornamelijk praktijkgericht). Success For Men richt zich op zelfvertrouwen in alle stadia en adviseert daarbij de man om zijn doelstellingen te behalen.

 

De 3 sleutels naar succes volgens de SFM Succesformule zijn:

1. Styling & Presentatie
2. Relaties & Liefde
3. Prestaties & Ambitie

 

SFM Synergy

Na dit stadium is het van groot belang dat de man leert om controle te behouden over zijn succes met behulp van vaardigheden als: bewustzijn, begrip, verwerken en omgaan met zijn emoties. Bij verbetering heeft dit als resultaat dat de man zijn zelfvertrouwen consolideert en continue in een opwaartse spiraal zal laten blijven groeien en ontwikkelen.

Success For Men streeft naar persoonlijk succes voor álle mannen. Het Success For Men programma heeft als doelstelling zelfvertrouwen & persoonlijk succes.
De eerste angst schuilt bij het niet erkennen van de eigen tekortkomingen. De verleiding, afleiding en de angsten gedurende ons leven houden ons continue af van onze doelstellingen. Daarom streven wij naar zelfcontrole en het afbreken van onzekerheid en angst.

 

Opmerkelijke resultaten

Het Success For Men programma hanteert een breed scala aan methodieken en technieken voor alle leeftijden om persoonlijk succes te vergroten door de 3 sleutels naar succes continu in te zetten. In beginsel gaat het om zelfvertrouwen in presentatie, relaties, prestaties en business. Hierdoor zal de buffer zelfvertrouwen toenemen alswel de motivatie en focus voor doelstellingen scherper worden.

Succes begint bij jezelf en alles is mogelijk zolang de basis blijft bestaan en vorm kan krijgen.

Klik ” hier ” om succesverhalen te lezen van mannen die middels onze formule werkelijke transformaties hebben ondergaan.