Styling en Presentatie

img

Styling op maat

Met een combinatie van ervaring en specifieke knowhow bekijkt Success For Men vanaf verschillende invalshoeken wat het beste bij de man past. De styling op maat wordt verzord door Tenue De Ville – For Men van Mister Smith (Maikel). TDV is daarom een onderdeel van SFM. 

Als het gaat om styling en presentatie is de samenhang tussen aankleding, verzorging, uitstraling, harmonie, symmetrie, stabiliteit, kwaliteit, verhoudingen en details onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

Het effect van kleding en uitstraling tijdens uw presentatie kan een grote rol spelen bij het behalen van succes. Of het nu gaat om een persoonlijke of een zakelijke presentatie. Na body en gestalt zal styling dan ook de doorslag geven.

Het zal altijd een grote impact hebben op de uitstraling van het geheel. Het vergt de nodige aandacht, afstemming en ontwikkeling. Daarom vinden wij het relevant om zo vaak mogelijk representatief voor de dag te verschijnen. Hoe netter de aankleding, des te serieuzer men u zal benaderen. Een juiste balans in die overtuiging vormen daarbij de kracht, de stabiliteit en een levenslange succesgarantie.

 

Presentatie van uw persoonlijkheid door de juiste aankleding

Door de juiste afstemming toe te passen op het gebied van styling, zal de persoonlijkheid sterker en zelfverzekerder naar voren komen. Zo maakt u sneller verbinding met mensen die aansluiten bij u als persoon. Uzelf goed weten te kleden, laat u lekkerder zitten in uw vel en roept positieve gedachten op bij mensen om u heen, die vaak aansluiten op uw wensen. Wat zoekt u in het leven, wat is belangrijk voor u en waar liggen uw doelstellingen. Success For Men kijkt nauwlettend naar u als persoonlijkheid en als man om u vervolgens de juiste styling, en het gewenste imago te geven waar u zich prettig bij voelt.

 

Styling voor gelegenheden

Success For Men kan u adviseren in het aanmeten van de juiste kleding, voor de ook weer juiste gelegenheden. Iedere gelegenheid of moment kent zijn etiketten, en de geschikte kledingkeuze voor de man is daarin cruciaal van belang.

Door onze brede kennis van zaken zullen wij u niet alleen adviseren in een werled van styling, maar zult u ook leren hoe én waarop u moet letten wanneer u uw doel nastreeft. Zo kunt u eenvoudig voor lange tijd voort borduren op de kennis van Success For Men en zult u tijdloos kunnen profiteren van de door u opgedane kennis.

Klasse en schoonheid zijn tijdloos, en mode is vergankelijk.