Blog

img
0
SFM Fitness Challenge – Nick’s eerste maand

Afgelopen maand is Nick begonnen met de SFM Fitness Challenge van Guiseppe Cartago. Dat wil zeggen dat hij elke week zijn voortgang rapporteert aan zijn coach, en deze hem ondersteunt in het behalen van zijn doelen. In Nick’s geval is dat: Meer spiermassa en een lager vetpercentage.

Dit is het maandoverzicht van Nick:

Week 1

Ik heb deze week lekker getraind. Met Dumbbell Press 8x heb ik 38-38 kunnen halen. Ook heb ik een nieuwe Fatburner binnengekregen vandaag, die ik vanaf morgen ga gebruiken. Ik ben ontzettend benieuwd!

Week 2

Afgelopen week was ik een beetje ziek dus heb ik niet volle bak getraind. Ondanks heb ik wel 4 keer getraind en na elke training wat cardio gedaan. Toch een goede week gemaakt uiteindelijk. Ik merk dat ik nu echt droger wordt en tijdens het trainen van m’n borstspieren al aders zichtbaar zijn. Ziet er goed uit! Aankomende week ga ik weer volle bak vooruit!

Week 3

Ik woog vanochtend 86,5 kg. Heb vooral het weekend een beetje moeite gehad met voeding. Pasen blijft een gezellig eetfestijn. Extra reden om er volgende week nog harder tegenaan te gaan.

Week 4

Ik heb mezelf vanochtend gewogen en weeg nu 84,5 kg met een vetpercentage van 11%.
Ben helaas de hele week weer ziek geweest heb het echt goed te pakken gehad. Nu ik weer helemaal fit ben merk ik wel dat je van een volledige week rust wel helemaal herstelt. Dat is ook belangrijk natuurlijk. Volgende week nog meer shredded!

beforeafter

Waar ben je trots op afgelopen week?
Dat ik mijn abs toch weer meer ga zien!

Waar baal je van afgelopen week?
Dat ik weinig tijd heb gehad om te sporten en iets teveel heb gegeten met Pasen.

Wat ga je volgende maand doen om een stap verder te komen?
Er keihard tegenaan om nog droger te worden

Wat is je grootste uitdaging?
110kg wegen met een vetpercentage van 8

Logo_GC

0
No comments so far!