Blog

img
0
Ongekende Transformaties
Sipke Schoortra – Leeftijd 33 jaar
Success For Men was voor mij een bewuste en goed overwogen keuze. Na verschillende coachsessies en zelfs acteerlessen te hebben gevolgd, heb ik besloten om het bij Success For Men te proberen.
Mijn situatie was als volgt, ik verkeerde toentertijd in een relatie waarin ik niet gelukkig was en door mijn gebrek aan zelfvertrouwen mij steeds meer in de schaduw van het leven ging begeven. Ik kon met de tijd merken dat ik zowel mentaal als fysiek achteruit ging. Mijn persoonlijke ontwikkeling stond bijna stil en mijn ontwikkeling in de relatie maakte mij alleen maar onzekerder over wie ik was en kon zijn. Ik had het gevoel dat ik vast zat en mijn dromen niet meer kon vormen zoals ik dat zou willen. Er was nog zoveel dat ik eigenlijk zou willen ervaren, maar hoe? Dit maakte mij ongelukkig in de relatie en door het gebrek aan zelfvertrouwen ook onzeker naar mijn partner om hierover te praten. Mijn gewicht nam langzaam toe en ik durfde niet meer buiten mijn comfort-zone te treden. Het was een vicieuze cirkel waar ik simpelweg niet uit durfde te breken.

Na mijn eerste consult via Success For Men werd mij duidelijk uitgelegd hoe dit stelselmatig zou worden opgelost en ik met 100% kans van slagen hier bovenop zou komen. Dit was een zeer geruststellend gevoel, eindelijk mensen die de situatie begrepen.

Uiteraard moesten hier knopen worden doorgehakt en daar had ik zelfvertrouwen voor nodig. Ik had mij erop voorbereid. Na de keuze voor een SFMtraject van 6 maanden had ik meer dan voldoende zelfvertrouwen opgebouwd om de knopen door te hakken en de beslissingen te maken, die ik altijd al wilde maken. Mijn angst om geen vrouw meer in mijn leven te hebben was volledig weg en spoedig na het doorhakken van de laatste knopen heb ik mijn nieuwe liefde in het leven ontmoet waar ik nu inmiddels een fantastische relatie mee deel.

Ik leef nu vol inspiratie en ben op en top gemotiveerd. Ik geniet weer van het leven, en ben er zelfs van houden om regelmatig te sporten en mezelf te verzorgen!

De grootste verandering in mijn leven is dat ik nu buiten mijn comfort-zone durf te treden, en dat was voorheen erg moeilijk voor iemand die het grootste deel van de dag voornamelijk achter de computer zit.

Ik wil Success For Men bedanken voor de coaching, begeleiding en het geduld die deze verandering teweeg heeft gebracht. Ik ben nu zelfverzekerder in de dingen die ik werkelijk wil ondernemen.

~Sipke Schoorstra, klik op zijn ” Facebook ”

————————————————————————————————————

Kevin Charly Mulder – Leeftijd 20 jaar


Ik ben bij Success For Men aan een traject begonnen in een periode waarin ik niet wist wat ik wilde of waar precies ik stond in het leven. Mijn hele leven was een opeenvolging van beslissingen voornamelijk genomen door anderen waarin ik niet het gevoel had controle te hebben over de keuzes in mijn eigen leven. Ik leefde ongezond, woog ruim 135 KG en was verre van succesvol als jongeman. Dit in combinatie met mijn persoonlijke situatie waarin ik mezelf heb moeten opvoeden vanaf mijn pubertijd. Dit gaf mij het gevoel van zeer ongelukkig en nutteloos zijn in het leven. 

In die fase van mijn leven werd ik dan ook van jeugdinrichting naar jeugdinrichting verplaatst. Ik had beperkt contact met mijn ouders en ik had een enorm gebrek aan zelfvertrouwen . Daarnaast was ik totaal niet gemotiveerd om maar iets goeds voor mezelf te doen. Na verschillende malen van Success For Men te hebben gehoord via mijn broer die daar eerder een succesvol traject heeft weten af te ronden, heb ik besloten een verandering in mijn leven toe te laten. Het was een hele zware stap waar ik ruim 1 jaar over heb moeten nadenken alvorens deze te nemen. Het was ontzettend moeilijk om deze knoop door te hakken maar ik ben er uiteindelijk volledig voor gegaan.

Wat mij meteen opviel, was dat de werkwijze bij Success For Men voornamelijk ondersteuning en begeleiding bood op de rol die ik in mijn persoonlijke leven heb als het gaat om zelfvertrouwen en de ontwikkeling daarvan.

Toen ik dit voor het eerst hoorde wist ik niet wat ik ervan moest denken en hoe dit dan zou werken. Maar aangezien mijn situatie niet veel slechter kon worden, had ik weinig te verliezen en heb ik definitief de knoop doorgehakt nadat ik SFM had ontmoet op één van hun InformatieDagen.

Nu ben ik ruim een jaar verder en kijk ik terug op een traject waar ik voor heb moeten zweten, maar ook van heb genoten. Een traject waar ik onder andere ruim 30KG door ben afgevallen. Tevens een traject waardoor ik voor het eerst in mijn leven een studie heb afgerond. En sinds kort heb ik als gevolg daarvan een betaalde baan.

Waar ik Success For Men nog het meest dankbaar voor ben, is hoe gelukkiger en krachtiger ik mij in het leven voel. Dag na dag…na dag!

Ik ben er nog lang niet en ik zie nu zelf ook in dat de weg nog lang is, maar een ding is zeker en dat is dat Success For Men voor mij werkelijk een nieuwe wereld heeft geopend.

Elke dag ervaar ik nieuwe mogelijkheden, waarvan ik keer op keer versteld sta! Het leven zit vol verrijking en nieuwe kansen. Door nu te weten hoe, kan ik het daadwerkelijk inzien, en durven te ervaren.

~Kevin Charley Mulder, klik op zijn ” Facebook ”

0
No comments so far!