Liefde & Relaties

img

Liefde en Relaties

Goede relaties met anderen gaan hand in hand met liefde die je niet alleen voor jezelf hebt maar ook naar anderen uitdraagt. Om tot de werkelijke liefde te komen of deze in het leven als aanvulling te vinden is het van groot belang eerst liefde voor jezelf te hebben.

 

Verleiding en Afleiding

Gedurende de liefde of een bepaalde fase in relaties zal de verleiding in grote mate voor afleiding kunnen zorgen. Zeker als dit gepaard gaat met diepere, emotionele gevoelens. Hiertoe zal de begeerte naar aandacht, erkenning of seks geen dagelijkse kwelling (meer) zijn, zodat de man zijn focus verliest op zijn persoonlijke succes en groei. Een man heeft zowel de kwelling alswel de beloning nodig voor het behalen van zijn succes en zal daarom altijd in een dispositie dienen te verkeren, waarin er altijd meer vraag is dan aanbod. Op deze manier zal de hongerigheid hem scherp houden en ervoor zorgen dat hij gefocused is om aan zijn persoonlijke succes te werken. Je kunt jezelf echter niet permiteren om dagelijkse gedachten onnodig te laten verstrooien. Je moet als man een zekere controle hebben over relaties, de begeerte en aandacht, zodat deze zaken zich zullen blijven vormen aan de hand van jouw daden.

 

Vrouwen en Prestaties

Elke man kan zichzelf op de proef stellen door simpelweg prestaties te leveren. Prestaties waarmee hij zichzelf overtreft en zijn grenzen doet verleggen om zo dichter bij zijn eigen waarheid te komen, en zijn weg naar persoonlijk succes kan vervolgen.

Prestaties op persoonlijk en sociaal vlak zorgen voor een toename van zelfvertrouwen, motivatie en doorzettingsvermogen. Vrouwen zoeken over het algemeen hun zekerheid met voorkeur bij een zelfverzekerde man met ambitie. Dit is hun goed recht, aangezien zij uiteindelijk net zo goed als wij mannen, beslissers zijn.

Vrouwen wachten niet zomaar met de overgang naar seks en het aangaan van relaties. In hun gedachten is het altijd nog mogelijk dat plots de man van hun dromen om de hoek komt kijken. SFM biedt je de juiste handvaten, zodat jij niet meer als tussendoortje, maar als de man van hun dromen wordt gezien.

 

Libido en Psyche

Om een goede partner of verleider te worden, is enige basiskennis op het gebied van vrouwen (en omgang met vrouwen) noodzakelijk. Tijdens de Success For Men programma’s wordt aandacht besteed aan de werking van de vrouwelijke psyche en het libido.

 

Vrouwen en Relaties

De biologische mannelijkheid geeft ons het gevoel geen vaste relaties aan te gaan. Vaste relaties geven ons namelijk het gevoel dat wij bewegingsvrijheid verliezen en ruimte om in het moment assertief te reageren. Én dat wij als mannen niet volledig meer in staat zijn om onze potentie te kunnen delen met de potentie die wij ervaren in onze gedachten. Relaties zijn bindend zolang de man zich daadwerkelijk aan deze relaties bindt, en zich door onzekerheid mentaal laat beperken tot grotere potentie. Als de potentie van de man zich manifesteert in de vorm waarin hij de relaties vormt, zullen relaties zich vormen aan zijn daden.