Blog

img
0
Commit to success
 

Zelfvertrouwen

In het komende decennium (waterman) gaan mannen in de westerse samenleving wederom opzoek naar nieuwe vormen van verbinding. En ook dan weer zijn onderwerpen als: het lichaam, de natuurlijke beweging, aantrekkelijke vormgeving, en aansprekende indrukken prominent. Ook bij vernieuwing is ons uitgangspunt zelfvertrouwen en wilskracht. Ontwikkel daarnaast balans in zowel innerlijk als uiterlijk gestalt. Activeer gezonde smaak met een sterke persoonlijkheid (personal power). Gemotiveerd vooruit denken naar het gevoel van positivisme, gedrevenheid en energie. Zorg dat je prettig, krachtig en betekenisvol in je vel zit. Voortvloeiend hieruit weerspiegelt het natuurlijk instinct een positief zelfverzekerde uitstraling. 

Behoefte

Wij mannen besteden gelukkig nog wel geld én tijd aan shoppen & mode om er strak en fris bij te lopen. De totale beleving van shoppen wordt steeds leuker. We doen spontane aankopen en zijn dol op complimentjes over ons outfit. Voelen ons zodoende sneller goed en vrolijk, en blijven als gevolg daarvan weer werken aan totaal-verzorging ten behoeve van een dosis zelfvertrouwen.
Stijlvol

Details, goede kwaliteit, de juiste pasvorm en vasthouden aan je eigen stijl is een belangrijk gegeven voor de ontwikkeling van een stijlvolle, zelfverzekerde man. Meer dan 50 procent van de Nederlandse man shopt niet louter functioneel, maar doet ook regelmatig een spontane aankoop op gevoel van smaak. Meer dan de helft hiervan is overtuigd van zijn goede smaak en gevoel voor stijl. Dit zou echter meer en meer zichtbaar moeten worden in de aankleding van ons dagelijkse ‘doen en laten’. 

Hot

In de praktijk blijkt dat ’t gros van de mannen nog steeds graag aankloppen bij hun partner als het gaat om fashion-advies. En toch blijven mannen zich keer op keer verheugen op complimentjes van dames over hun net verworven outfit. De spijkerbroek blijft een favoriete kleding-item. Als je die goed weet te combineren, de juiste mix & match, kan het er al aardig op vooruit blijven gaan.                

Not
Accessoires als sieraden, de ‘man bag’, rugzakjes en hoedjes zijn geen favoriet. Hulpstukken als de mannenrok, mannen make-up, snorretjes, dikke baarden, lange nagels zijn absolute no-go’s. Verschijningen als een onverzorgd gebit, witte sokken, (vertrapte) sneakers, stinkende peuken, en onvolwassen prints en/of dessins in kledingstukken zijn niet meer van deze tijd.
Health
Haal al het gezonde én vooral het mooiste uit het leven. Geef daarbij aandacht aan het fysieke gestalt. Vorm basis en balans in training, ritme, rust én regelmaat. De basis draait allemaal om de juiste verhoudingen, symmetrie en een gezonde levensstijl. Dit in combinatie met zowel innerlijke als uiterlijke verzorging, vrolijkheid, mentale kracht, stabiliteit en geluk.
Optimum
“Forward Momentum”: be smart, look sharp, live well, look good.
0
No comments so far!