Onderdelen in onze Coaching

img

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een proces van individuele zelfontplooiing. Het leidt tot een ontwikkeling van betere relaties en prestaties. Je zult jezelf beter leren kennen en het overzicht weten te behouden, gedurende voor- en tegenspoed. Persoonlijke ontwikkeling bij Success For Men is op maat geslepen voor de man. Onze methodieken sluiten aan op alle behoeftes van mannen. Middels onze succesformule hebben met alle type mannen goede resultaten behaald.
 
 

Zelfvertrouwen Vergroten

Het onderwerp zelfvertrouwen vergroten of versterken staat tijdens elke training of traject centraal. In veel situaties moeten we zelfbeeld en perceptie drastisch veranderen, opdat de persoon in kwestie centraal komt te staan en meer controle/invulling over zijn leven krijgt. Het is niet alleen een kwestie van leren maar voornamelijk een kwestie van doen en ervaren. Bij Success For Men wordt zelfvertrouwen vergoten en versterken voornamelijk bewerkstelligt door praktijk oefeningen. Dit in combinatie met de juiste theorie, afhankelijk van het stadium waar jij in verkeerd. Vervolgens zullen wij samen de gewenste groei bewerkstelligen.

 

Motivatie Opbouwen

Motivatie staat eveneens centraal in elke workshop of training. Dit onderwerp vindt zijn weerslag in eerste instantie bij 1 op 1 coaching, rollenspellen en/of andere opdrachten zoals een personal consult. Centraal staat het aanspreken van de drijfveren om tot zelfmotivatie te komen. Jezelf kunnen motiveren is cruciaal en is de drijfveer om door te blijven gaan. Bij Success For Men zijn de voornaamste drijfveren: de reactie & impulsen op vrouwen, jezelf presenteren, en het presteren op binnen verschillende disciplines.
Aangezien het feit dat vrouwen een reactie oproepen in elk mannelijk lichaam die leidt tot een zekere motivatie is dit een onuitputbare bron die keer op keer bewust succesvol werkt.
 

 

 

Relaties, Verleiding, Begeerte & Emoties

Verleiding en begeerte hebben een grote invloed op het gedrag van de man, en op de invulling van zijn leven. De keuze voor relaties die hij aangaat of hoe hij zich voelt, vloeit voort uit de soort relaties die hij in een bepaalde levensfase onderhoudt. Door het ontwikkelen van de juiste vaardigheden kun je beter leren omgaan met emoties zonder verblind te worden door bijvoorbeeld woede, liefde of haat. Je zult leren hoe je het beste met je eigen emoties kunt omgaan en hoe met die van anderen om tot de juiste kleurrijke invulling van jouw leven te komen zonder daarbij je persoonlijk succes te ondermijnen.